O meni

OPG Božić Ljiljana.

 Odrasla sam u seoskom okruženju gdje je obrađivanje zemlje bila svakodnevica moje obitelji. Od malih nogu gledam kako se obrađuje zemlja i uzgajaju različite kulture. Dobila sam zemlju u nasljedstvo i odlučila je što bolje iskoristiti. Dio proizvodnje odvija se na otvorenom, a dio pod plasteničkom proizvodnjom.

 

 

 

 

Prodaja

Gdje

 Od ove sezone na našoj klupi "Trešnjevačkog placa" moći će te pronaći domaće svježe voće i povrće, i ono najvažnije, kulture uzgojene poštujući prirodni ciklus dozrijevanja čime zadržavaju hranjive sastojke u svojoj punoći. Pod time naglašavam sezonsku proizvodnju, a ne cjelogodišnju. Priroda i godišnja doba oduvijek su diktirala  ritam i izbor jela i hranjive sastojke kojima smo opskrbljivali organizam upravo kada su nam najpotrebniji i to bi trebalo poštovati.

 

NARUDŽBE

Razmišljajući o tome kako to lijepo, zdravo i svježe voće i povrće u što kraćem roku približiti Vama potrošačima, došla sam na ideju da napravim ovaj web sajt te tako olakšam Vama narudžbu iz toplog doma u koji Vam dostavljamo po Vašem izboru.

 NARUDŽBA